Not the B's gaat als Cinematig verder!

Na lang huilen en onder het mom van een vergadering bier gedronken te hebben zijn we er uit! We laten de naam ‘Not the B’s’ vallen en gaan als ‘Cinematig’ verder!

De eerste editie van Cinematig was het startsein om niet alleen maar films die ‘zo slecht zijn dat ze goed zijn’ te vertonen. In plaats van alleen B-films vertonen we ook professionelere films. Alternatieve cinema noemen we het.

Bij die nieuwe focus op een genre dat volgens ons gewoon niet genoeg aandacht krijgt in de bioscoop of in de media hoort ook een naamswijziging. We merkten namelijk dat nieuwskanalen de naam ‘Not the B’s’ niet helemaal konden rijmen met films die wél goed gemaakt waren.

Natuurlijk zijn we gewoon nog steeds dezelfde groep vrienden. Met dezelfde liefde voor vermakelijke films. Of ze nu zo slecht zijn dat ze goed zijn, of gewoon écht goed. Plus, en dat is misschien nog wel belangrijker: de Bierservice blijft gewoon bestaan.

Dus verander je homepage in cinematig.nl, en stuur je mails, dickpics (adresseer deze aub aan Anton) en liefdesbrieven voortaan naar ons nieuwe emailadres!