Het einde van CineBut+. Voorlopig.

27-5-2020 | We nemen even een pauze, maar niet voordat we een groots eindfeest hebben gehouden! 29 mei, 20:00 gaan de digitale deuren open!

Nu de terrassen vanaf 1 juni weer opengaan willen we graag rekening houden met de Horeca-ondernemers. Wij zullen dus een lange pauze inlassen zodat op vrijdagavond al onze fans en trouwe kijkers gewoon weer in de frisse lucht (in plaats van hun bedompte zolderkamertjes) een biertje kunnen doen.

Eindelijk weer samen genieten van een harde stoel, met net te veel wind, En wat dacht je van die ongemakkelijke stilte, terwijl je uit vervelens maar weer je whatsapp checkt. Genieten!

CineBut+ zou nog weken kunnen doorgaan, maar dat kunnen we al die kroegen en restaurants niet aandoen. En als dan die tweede golf langskomt dan verwelkomen we die natuurlijk met open armen en gesloten deuren en ramen. In november is er gewoon weer een ouderwetsch Cinematig Film Festival. Je hebt dus sowieso iets om naar uit te kijken!

Maar dat is voor latere zorg. Nu eerst een feest! 

In totaal werd onze stream bijna 3000 keer bekeken, en elke week schakelden een grote schare trouwe fans ook weer in. Tegen beter weten in. Om al die kijkbuiskindertjes te bedanken presenteren we met trots ons programma voor het Grote Pauzefeest: 6 pauzes, 2 features, 1 live optreden en 6000 liefde.

 

 

Cinematig presenteert: Gingerdead Man vs Evil Bong
Veel woorden hoeven we hier niet aan vuil te maken. De titel zegt genoeg. Verwacht een cultclassic die zo cult is dat Tom Cruise lid wil worden, het een eigen boek heeft geschreven en een eigen feestdag heeft. Trailer is hier te vinden!

Cinematig presenteert: 6 Pauzes
Ondertussen zijn de pauzes een welkom moment van zen, van totale ontspanning, van twerkende Thanossen. We horen het elke stream weer: ‘we willen meer pauze’. Jullie verzoek is gehoord. Dit keer 6 pauzes. Misschien zelfs wel meer! Verwacht veel trivia, dansende poppetjes, vintage reclames en terugblikken!

BUT presenteert: 2013MENOS1
Het thema van de avond werd mooi meegenomen bij de selectie van deze film: een feestje vieren, net voordat de wereld vergaat. Wat kan er verkeerd gaan? Veel! Kijken dus. Trailer is hier te vinden!

‘Live’-optreden van JaxPlosion! (hierboven is de teaser te zien)
De enige echte vertolkers van de levensbeat, blazen het feestje uit met een “echte” livestream! Al je favoriete throwback nummers worden vakkundig verkracht en voorzien van een hardcore beat. Gewapend met een orkestband en zeer onhandige hoedjes blazen zij de kaarsjes van CineBut + voorlopig uit. 

Kijken dus, om samen met ons dit tot een heftig en hilarisch einde te brengen!