Cinematig sluit samen met met Wansmakelijk Goed het Vera-filmseizoen af met publiekslieveling ‘The VelociPastor’. Na het winnen van de prestigieuze The B’s Knees is het de beurt aan Groningen om dit magnifieke stukje kunst te bekijken.

MEER INFO VOLGT NOG!
(maar zet 2 juli maar vast in je agenda!)

USA CHINA 2018 / Regisseur: Brendan Steere / Met o.a.: Gregory James Cohan, Alyssa Kempinski en Daniel Steere

Info:
In 2011 maakte Brendan Steere een neppe grindhouse trailer van een pastoor die in een dinosaurus verandert. En die werd met open armen ontvangen natuurlijk! Zeven jaar later schittert hij met een feature gebaseerd op dat idee. Je zou denken dat in die zeven jaar het magische idee ontzettend gegroeid zou zijn. Dat heb je fout. Bereid je voor op ninja’s, epische vietnam flashbacks, gruwelijk slechte effecten en gescheurde mondhoeken (van het lachen).

Plot:
Nadat zijn ouders zijn overleden vertrekt een priester naar China, waar hij in contact komt met een mysterieuze kracht waardoor hij in een dinosaurus kan veranderen. Eerst is hij bang voor zijn nieuwe talent, maar dankzij een hoer leert hij om onrecht en het kwaad te bestrijden. En ninja’s.

Opinie:
“Brendan Steere delivers a film that harkens back to the kind of low budget horror/comedies like the first Evil Dead movie or The Toxic Avenger. So, grab a beer, and turn your brain off. Enjoy the ridiculousness that is The VelociPastor. And stay for the final battle scene!” – Forces of Geek
“It’s dumb, but in the fun kind of way” – Substream Magazine
“Movie of the year!” – Brian Haddonfield (niet een echte recensist)
“You had me at priest into a dinosaur!”– AdamX (idem)

Links:
Officiële Facebookpagina!