CineBut-Alles

CINEBUT+ IS VOORBIJ. VOOR NU IN IEDER GEVAL.

Het was mooi. Maar het is ook mooi geweest. 

Maar wil je huilend nog eens terugblikken op die negen mooie weken die we nu nostalgisch ook wel ‘de Corona crisis’ noemen? Check dan de aftermovie met een kleine greep uit al het moois wat de afgelopen tijd op ons en jullie scherm te zien was.

Veel lol, ontzettend mooie reacties en hilarische grappen.

Mochten we op één of andere manier ooit de boel weer eens willen opstarten, dan moet je hier zijn. Maar tot die tijd mag je de aftermovie op repeat zetten en urenlang staren naar een ‘offline’ streamscherm.

 

 

SCROLL VERDER VOOR DE OFFLINE STREAM

[twitchembed]
[twitchchat]

Over het BUT filmfestival

Het BUT filmfestival in Breda is na Cinematig het beste filmfestival ooit. Met de beste films, speciaalbier en provocerende kunst en ander vermaak is dit meerdaagse festival een absolute go-to. En beter nog: Je komt ons (de Cinemannen van Cinematig) in onze natuurlijk habitat tegen! 

CineBut-Alles

NU EVEN NIET! WE NEMEN EEN PAUZE ZODAT WE ONS KUNNEN FOCUSSEN
OP CINEMATIG IIII, IN NOVEMBER 2020

TIJD TOT CINEMATIG IIII:

#SAMENTEGENCORONA #ONLYOZZYSHOULDEATBATS

CineBut+ is de officiële streamingdienst van het Cinematig Film Festival en het BUT filmfestival. Speciaal voor onze fans die nu met een legitieme reden het huis niet uit hoeven.

Iedereen kan meekijken, maar voor het slap meelullen in de chat heb je een (gratis) twitch-account nodig. een eventueel tijdelijk emailadres kun je via onderstaande knop halen.

Streamproblemen?

Het overkomt de besten, je wordt natuurlijk ook gewoon wat ouder. Geen nood! Wij hebben de oplossing! Hopelijk. Volg ons stappenplan!

____

1. Je hebt geen beeld?

Zet je telefoon en computer aan. 

____

2. Je kunt niet chatten?

Om te kunnen chatten heb je een twitch account nodig. Check ons info-knopje. Is gratis. Dus je kunt alsnog die frikandel speciaal bestellen.

____

3. Je kunt de stream niet casten naar je tv?

Download de Twitch app.
Doet ie het dan nog steeds niet? Download de app ‘Tubio’ en type (bovenin) de url ‘cinematig.nl/cinebutplus’. Zodra die pagina geladen is kun je rechts onderin je apparaat selecteren

____

4. Je hebt zwart beeld op je telefoon of apparaat?

Druk dan op de volgende knop:

____

5. Werkt het nog steeds niet?

Dan weten wij het ook niet. Succes en tot in november! Je mag ons ook een berichtje sturen natuurlijk. 

jacob1

WHAT THE FUCK, DUDE. SCROLL WEER SNEL OMHOOG!